Sokolov: Supernova ještě nezačala sloužit a už ji navštívili zloději

"Je to neskutečné, ale je to tak. Pokud si myslíte, že na snímku vidíte nový herní prvek Supernova před a po dokončení, jste na velkém omylu. Na jednom snímku sice skutečně je Supernova v Areálu zdraví po dokončení, na druhé ale po návštěvě zlodějů. Stačil jim k tomu pouhý víkend, aby poškodili okolí Supernovy a odnesli si zatravňovací dlaždice," uvádí na svých stránkách město Sokolov.

dezinfekce

Zatravňovací gumové dlaždice byly na svém místě ještě v pátek 21. června. V pondělí už po nich zelo prázdné místo. Na úterý 25. června je přitom připravena velká prezentační akce Supernovy.

O tom, že se na hřištích objeví Supernova, jsme vás informovali zde.

"Pokud jste byli náhodnými svědky a můžete pomoci s objasněním krádeže a dopadením pachatele, obraťte se prosím na policii, která krádež vyšetřuje," uvádí dále město Sokolov.

Je to přitom nedávno, co dosud neznámý pachatel ukradl přibližně 40 kusů česneku holandského na kruhovém objezdu směrem na Loket. Další „vykradený“ kruhový objezd je směrem na Vítkov. Tady bylo pro změnu odcizeno zhruba 30 kusů mochny křovité. O tomto jsme vás informovali zde.


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy