Sokolov: Realizační tým Baníku opouští Pavel Horváth

Po vzájemné dohodě končí v realizačním týmu druholigového A mužstva trenér Pavel Horváth. Ten na Baníku působil od začátku sezóny 2017/2018 a posledním utkáním, které strávil na střídačce byl sobotní duel 11. kola proti Českým Budějovicím.

dezinfekce

Ostatní členové realizačního týmu ve svých funkcích pokračují. Před loňskou sezónou Pavel Horváth posílil tehdejší realizační tým a společně dovedli mužstvo na konečné sedmé místo. V minulé sezóně i té letošní dovedli Baník také do 3. kola MOL Cupu. V probíhajícím ročníku Fortuna:Národní Ligy patří Baníku 11. místo.

"K dnešnímu dni jsme vzájemnou dohodou ukončili spolupráci s trenérem Horváthem. Další členové realizačního týmu zůstávají u mužstva. Současné postavení A mužstva v tabulce a zisk bodů neodpovídá představám našeho klubu. Pavlovi Horváthovi chce jménem FK Baník Sokolov poděkovat za působení v klubu a přeji mu mnoho štěstí nejen ve sportovním, ale i v osobním životě," řekl k této změně výkonný ředitel klubu Mgr. Tomáš Provazník.


Zdroj: Bc. Petra Božeková, FK Baník Sokolov


Komentáře

  • Před 6 roky

    Takže za momentální stav může jeden člověk a tím je Horváth, co hráči? Asi dělaji co můžou a ostatní členové realizačního týmu?

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 08.10.2018 11:15




0 (1)
 

Hlavní zprávy