Sokolov: O víkendu pojedou cyklisté časovku o Pohár starostky města

Již XII. ročník silničního závodu v časovce jednotlivců o Pohár starostky města Sokolova, jehož pořadatelem je oddíl CYKLO TEAM KILLI Sokolov, se pojede 29. a 30. června. Závody se uskuteční za finanční podpory města Sokolova a Karlovarského kraje. Závod se jede jako Mistrovství ČR Masters a Pohár Karlovarské cyklistiky.

dezinfekce

Organizátoři akce zároveň vyhlašují v sobotu 29. června tři kategorie příchozích, a to muži I. 19 - 39 let, muži II. 40 a více let, ženy 19 a více let, a zvou tímto k účasti a vyzkoušení své fyzické zdatnosti širokou sportovní veřejnost.

Prezentace závodníků proběhne v sobotu od 11:30 do 13:00 hodin v Městském domě kultury Sokolov. Start časovky je na ulici Kraslická ve 14:00 hodin, jede se směr Lomnice, důl Jiří, Vintířov - Liapor a zpět. Délka tratě je 18 km. Slavnostní vyhlášení a předávání cen za účasti zástupců města Sokolova a Karlovarského kraje bude na náměstí Budovatelů kolem 17:30. Ceny si odnesou první tři závodníci v každé kategorii.

V neděli 30. června je na pořadu Mistrovství ČR Masters v časovce dvojic a Pohár Karlovarské cyklistiky v časovce jednotlivců. Trať časovky dvojic je shodná se sobotní časovkou jednotlivců. Start časovky dvojic je v 11:00 hodin. Slavnostní vyhlášení na náměstí Budovatelů bude ve 13:30 hodin. Více informací na www.cyklokilli.com a tel. čísle 608211216 nebo e-mailové adrese: info@cyklokilli.com. Organizátoři nezapomněli ani na doprovodný program. Na náměstí Budovatelů se představí v exibičním vystoupení Pavel Balaš, mistr ČR v trialu. V prostoru pro vyhlášení bude pro závodníky po oba dva dny zajištěno občerstvení.

Vítězové předchozích ročníků jsou Petr Čapek EXEJEANS Chomutov, Petr Novák MARKUS Praha, Ludvík Killinger st. CYKLO TEAM KILLI Sokolov, Vladimír Novák Sportovní klub MS Auto, Tomáš Viktorin Sweep Cycling, Radim Kyjevský BMC Ravo, Radim Kyjevský BMC Ravo, Tomáš Kotrlík LAWI Author , Petr Novák LAWI Author a poslední dva ročníky Miroslav Šváb CYCLING Brno.


Zdroj: město Sokolov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 27.06.2019 09:00




0 +
 

Hlavní zprávy