Sokolov: Na srpen se chystá Beach party a Ekompilace (TV Západ)

Městský dům kultury v Sokolově pořádá během sezóny řadu akcí v celém městě. Na dvě z nich jsme se zeptali ředitele Ladislava Sedláčka. Beach party na koupališti Michal odstartuje v sobotu 11. srpna.

dezinfekce

„Beach party v této podobě pořádáme již podruhé. Chceme, aby to bylo propojení živé hudby a pak DJ. Měla by to tedy být zábava pro všechny. Chceme, aby se všichni dobře pobavili. Budeme to mít 11. srpna na koupališti Michal. Začínáme v pět hodin odpoledne a předpokládaný konec bude okolo půlnoci. Vstupné bude 100 Kč a budou tam hrát regionální kapely, které jsou tady už dosti známé. DJ bude také kluk, který tady poměrně často hraje. Vstup bude 100 Kč a občerstvení zajišťuje Sokorest, takže není se čeho bát. Je potřeba jen přijít a užít si hezký podvečer a pak hezký večer,“ uvedl ředitel MDK Sokolov Ladislav Sedláček.

Uvidíte a uslyšíte ska/rock v podání SKAVARE, GRANDE TETE, rockery ETERNAL FIRE a tanečně laděné CHUŤ. To vše doplní DJ Jimmy Louder. Pokud počasí dovolí, bude i večerní koupání.

Na konci prázdnin, v pátek 31.srpna přijede na jednu ze šesti zastávek projekt Ekompilace.

„V rámci zakončení Sokolovského kulturního léta opět letos chystáme Ekompilaci, která bude 31. srpna na Starém náměstí. Začne v šest hodin odpoledne. Hlavním tahákem budou Buty a David Stypka, který zpívá duety s Ewou Farnou. Myslím si, že je na co se těšit. Vstupné je tam zdarma a opět si můžeme užít parádní zábavu,“ přiblížil Sedláček.

V programu se postupně předvedou kapely Ptakustik, Echonaut, zpěvák David Stypka & Bandjeez, skupina Holden a závěr bude patřit již zmíněné partě BUTY. 

Během prázdnin promítá i letní kino na koupališti Michal.

„Letní kino provozujeme v červenci v pátek a v sobotu od 21:30 hodin. V srpnu už to potom bude jenom sobota od 21:00 hodin. Veškeré informace najdete na facebookových stránkách MDK Sokolov anebo na webových stránkách MDK Sokolov či různě na událostech, a to vše na facebooku nebo opravdu na webových stránkách,“ dodal Sedláček.

Adresa stránek je www.mdksokolov.cz.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy