Sokolov: Mladá motocyklistka se střetla s autem

Ve čtvrtek dne 25. května 2017 v 13:50 hodin došlo v obci Sokolov na křižovatce silnice III/2099 s místní komunikací vedoucí k obchodnímu domu k dopravní nehodě mezi osobním vozidlem Toyota, který řídil 61letý řidič a motocyklem značky Yamaha, který řídila 21letá řidička.

dezinfekce

K dopravní nehodě mělo dojít tak, že řidič jel s osobním vozidlem po místní komunikaci od obchodního domu, kde odbočoval vlevo směrem k ulici Závodu Míru. Při tomto zřejmě nerespektoval svislou DZ P4 a nedal přednost v jízdě motocyklu Yamaha řidičky, která jela po hlavní pozemní komunikaci ve směru od ulice Závodu Míru k obci Staré Sedlo. Řidička při tomto zřejmě nerespektovala vodorovné dopravní značení V9a (přikázaný směr jízdy vlevo). Řidička ve snaze zabránit střetu začala prudce brzdit, kdy tímto dostala s motocyklem smyk, který se jí nepodařilo vyrovnat. Následně s motocyklem upadla na jeho pravou boční část a následně došlo k nárazu přední části motocyklu a levé boční části již stojícího osobního automobilu. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidičky motocyklu, která byla z místa dopravní nehody převezena vozidlem zdravotnické záchranné služby do nemocnice.

Škoda na vozidle a motocyklu byla předběžně odhadnuta na částku kolem 70 tisíc korun. U obou řidičů byla provedena orientační dechová zkouška na přítomnost alkoholu, která vyšla negativní.

O viníkovi dopravní nehody zatím nebylo rozhodnuto. Dopravní nehoda je nadále v šetření dopravních policistů.

nprap. Kateřina Krejčí

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
26.05.2017 10:35




0 +
 

Hlavní zprávy