Sokolov: Městská policie nabízí novým strážníkům byt a 50 tisíc (TV Západ)

Městské policii v Sokolově chybí do tabulkového počtu 25 míst tři strážníci. Pro náročnou práci, při které musí uchazeči splnit přísné podmínky, nyní hledá nové posily i prostřednictvím videospotu.

dezinfekce

"Součástí toho promo filmu je popis práce Městské policie Sokolov. Asi unikátní je to v tom, že to natočil jeden z nás, tzn. strážník, kdy bychom chtěli oslovit co největší počet občanů a de facto jim ukázat jak funguje naše práce a byli bychom rádi, aby se někdo k Městské policii přihlásil a chtěl společně s námi chránit Sokolov. A druhý smysl toho filmu je poděkovat mým lidem, protože opravdu odvádějí perfektní práci a profesionální práci," uvedl velitel Městské policie Sokolov Petr Kubis. 

Kamenem úrazu dnes už není fyzická kondice uchazečů. 

"Tak my samozřejmě nemůžeme vzít každého. Jsou stanovené nějaké parametry a strážník musí projít i psychologickými testy, fyzickými testy jak je na tom, ale většinou narážíme na psychologické testy, kdy ti občané neuspějí," přiblížil Kubis. 

Pro nové kolegy nabízí Městská policie i řadu výhod. 

"Co můžeme nabídnout? Díky městu jsme schopni strážníkovi, který nastoupí k Městské policii dát 50 tisíc náborový příspěvek, je možné si požádat o městský byt, pokud to Rada města schválí, takže by mohl dostat městský byt. Vyplácíme tisíc korun na sociální fond, přispíváme 1300 korun na stravné, tzn. formou stravenek. Další možnost je třeba bezplatné fitness centrum v Sokolově. A co se týče finančních náležitostí, tak to upravují platové tabulky, ale třeba jen rizikový příplatek u nás činí 6000 korun a plus samozřejmě klasická tabulka nebo resp. plat," dodal velitel Kubis. 

Zájemci o práci strážníka nebo strážnice mohou kontaktovat Městskou policii Sokolov telefonicky na 725 714 701 nebo elektronicky pavla.tesarova@mp-sokolov.cz.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy