Sokolov: Týden v teniskách byl včera ve znamení mateřských škol

V sobotu odstartoval letošní ročník sportovní akce Sokolov v teniskách. Pondělí 18. června patřilo těm nejmladším, a to dětem ze sokolovských mateřských škol.

dezinfekce

V Domě dětí a mládeže se včera ráno sešly desítky dětí v doprovodu svých učitelů, kde je přivítal ředitel Městského domu kultury pan Ladislav Sedláček, místostarostka Renata Oulehlová a ředitelka Domu dětí a mládeže Sokolov paní Iva Ondrejková.

„Přeji Vám, ať si užijete nejen dnešní zábavný den, ale ať máte krásné celé prázdniny, které už jsou za dveřmi“ popřála účastníkům místostarostka.

Děti ve své indiánské osadě přivítal indiánský náčelník a v kamarádském duchu odstartoval sportovní den rozcvičkou.

Samotná Školympiáda mateřských škol, kterou si organizátoři připravili, probíhala celé pondělní dopoledne a všechny děti se moc bavily. Několik sportovních stanovišť prošly postupně všechny děti z přihlášených školek. Vyzkoušet si mohly chůzi na minichůdách, jízdu zručnosti, střelbu na koš létajícím talířem, překážkovou dráhu a jiné.

Odměnou pro každou školu za skvělé dětské výkony a především za kamarádskou atmosféru byl pohár a pamětní list společně s drobnými dárky.

O akci Týden v teniskách jsme vás informovali zde.


Zdroj: město Sokolov

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy