Sokolov: Město neschválilo další dorovnání mzdových nákladů řidičům

Politici projednávali příspěvek pro Autobusy Karlovy Vary, a.s., provozovatele městské hromadné dopravy v Sokolově. Firma žádala další dorovnání mzdových nákladů. Město již na začátku roku schválilo kompenzaci ve výši 400 tisíc korun, které měly pokrýt platy řidičů.

dezinfekce

Podnik je přesto za první dva kvartály v mírné ztrátě. Zastupitelé nakonec požadovaný doplatek ve výši 456 tisíc korun na doporučení rady města neschválili. 

Politici dále projednávali benefiční koncert. Letošní benefiční koncert Hudby Hradní stráže a Policie České republiky se uskuteční v Městském divadle v úterý 28. listopadu. Speciálním hostem bude zpěvačka Petra Janů. Výtěžek z letošní benefice bude věnovaný dětskému oddělení Nemocnice Sokolov. Na veřejném zasedání ve čtvrtek 2. listopadu příspěvek schválili sokolovští zastupitelé.

Zastupitel Luboš Vaněk, vedoucí dětského lůžkového oddělení, se hlasování nezúčastnil. Ještě před ním ale předeslal, že peníze budou využity pravděpodobně na nákup kojeneckých postýlek, které již dosluhují.

O tomto koncertu jsme vás již informovali zde.

Zastupitelé se na příštím 23. veřejném zasedání sejdou 14. prosince 2017 v 15.00 hodin ve velké zasedací místnosti v 1. patře budovy A Městského úřadu Sokolov v Rokycanově ulici.


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy