Sokolov: Město a MDK pomáhá vám, vy pomozte Adámkovi

Většinou se město Sokolov snaží po občanech nic nechtít, ale teď přichází s velkou prosbou. Zamyslete se nad významem Velikonoc, které máme všichni tak rádi. Oslavuje se při nich zmrtvýchvstání Ježíše Krista. Co kdybyste měli možnost nejen v tento den symbolicky někomu DAROVAT ŽIVOT?

dezinfekce

Je tu malý chlapeček Adámek, který se narodil se vzácným onemocněním Spinální Muskulární Atrofie (SMA). Než za tři měsíce oslaví druhé narozeniny, má možnost podstoupit genovou léčbu, která je ale velmi finančně náročná. Lék, který by pomohl zastavit tuto progresivní nemoc, se jmenuje ZOLGENSMA.

"A nyní orodujeme za Adámka a jeho rodiče, pošlete příspěvek na transparentní účet nebo DMS. A kdyby Vám toto jako motivace nestačilo, mrkněte do zrcadla a pokud v něm vidíte na svém obličeji roušku, kterou jsme dobrovolně vytvořili u nás v MDK, pošlete za ni libovolný obnos právě na pomoc Adámkovi," uvádí MDK na stránkách města Sokolov.

"Děkujeme, že o Adámkovi řeknete všem svým přátelům a budete sdílet tento příspěvek, jakákoliv pomoc je v této chvíli nenahraditelná. Více informací hledejte na facebooku Adámkova cesta nebo zde," uvádí dále.


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 14.04.2020 20:00




0 +
 

Hlavní zprávy