Sokolov: Generál Petr Pavel zavítá do města

Armádní generál Petr Pavel a bývalý velvyslanec Petr Kolář navštíví v úterý 3. března 2020 město Sokolov. Na Sokolovsko zavítají na pozvání senátora Miroslava Balatky. Ten jim chce představit region a zároveň zprostředkovat setkání s místními lidmi.

dezinfekce

„Jsem moc rád, že pan generál přijal mé pozvání k nám na Sokolovsko. Rád bych s ním hovořil nejenom o problémech, s nimiž se náš region potýká, ale také o nových příležitostech,“ uvedl senátor Miroslav Balatka.  

Během plánovaného programu se generál Petr Pavel s diplomatem Petrem Kolářem setkají s představiteli města Sokolova a také si udělají čas na debatu se sokolovskými gymnazisty. Večer je pak čeká beseda s veřejností. Tématem budou nejenom aktuální otázky světové a evropské bezpečnosti, ale i také obrana demokracie či současná úloha naší armády. 

„Velmi se těším na diskusi s veřejností v Sokolově, ať už budeme mluvit o zahraniční a bezpečnostní politice, nebo jiných aktuálních tématech. Jsem zvědav, o čem lidé v Sokolově přemýšlejí a co je bude nejvíc zajímat," sdělil generál Petr Pavel.

Diskusní pořad se koná od 18 hodin v M klubu Městského domu kultury v Sokolově.

Vstup je zdarma. 


Zdroj: Milan Hloušek
Foto: Wikipedie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy