Sokolov: Folkový Dostavník zahájil sezónu (TV Západ)

Staré náměstí v Sokolově ožilo v sobotu 26. května folkovou muzikou. Dostavník vyjel na minutu přesně ve 15 hodin.

dezinfekce

„V Sokolově na Dostavníku – ahoj! Dovolte mi, abych odstartoval sokolovský Dostavník prvním naším hostem – skupina Bankrot,“ zahájil přehlídku moderátor akce Richard Melichar.

„Dostavník letos přijel potřetí, co to pořádáme my, jako Městský dům kultury Sokolov a přivezl Bankrot, Františka Nedvěda, Palečka, Vopejkače a samozřejmě Roháče,“ doplnil program ředitel pořádajícího Městského domu kultury v Sokolově Ladislav Sedláček.

Akce, která v Sokolově má své věrné diváky, de facto zahájila sezónu na Starém náměstí. Další koncert pak proběhl ve čtvrtek 7. června, kdy se představil Big Band MDK Sokolov. Hudební čtvrtky budou pokračovat.

„Jako každý rok, v podstatě dvakrát během Sokolovského kulturního léta připravíme dva větší koncerty. Jeden bude 20. července a bude to Ben Cristovao,“ uvedl Sedláček.

Zpěváka Cristovaa v současné době diváci vídají v porotě soutěže Superstar. Na konci srpna pak do Sokolova zavítá v rámci projektu Ekompilace kapela Buty spolu s Davidem Stypkou & Bandjeez. Ještě v červnu bude v Sokolově celá řada kulturních a společenských akcí.

„Jako další akce bude potom Sokolov v teniskách. To je týden sportu v Sokolově, který vrcholí sokolovským 1 maratonem, barevným během a mezinárodní soutěží ohňostrojů. Všechno bude 23. června 2018,“ doplnil ředitel MDK.

V letošní sezóně Městský dům kultury dále vylepšil možnost předprodeje.

„My jsme letos trošku více rozšířili elektronický systém rezervací. Návštěvníci mají dnes možnost koupit vstupenku s tím, že už ji umíme přečíst z mobilního telefonu. Takže to je takové zlepšení služeb pro zákazníka. Jinak fungujeme jako roky předtím – předprodej vstupenek je v kině Alfa a u nás v infocentru v Městském domě kultury,“ dodal ředitel Sedláček.

Podrobný program a případné změny můžete sledovat přímo na webu organizace www.mdksokolov.cz.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy