Sokolov: Den horníků bude mít omezený program

Tradiční Den horníků plánovaný na sobotu 5. září se v Sokolově uskuteční, ale jeho původně ohlášený program musí pořadatelé kvůli prevenci a ochraně zdraví obyvatel omezit. Vyplynulo to z jednání, kterého se v pátek 21. srpna na Krajské hygienické stanici zúčastnili ředitel Městského domu kultury Ladislav Sedláček se starostkou Renatou Oulehlovou, a doporučení hygieniků. Veřejnost však nepřijde o avizované koncerty a konat se bude také Barevný běh.

dezinfekce

Oslavy Dne horníků se přesouvají z náměstí Budovatelů, přilehlých ulic a Zámeckého parku do areálu Sokolovské bytové. Tady se postupně uskuteční koncerty kapel Laura a její tygři, The Backwards (World Beatles Show), Turbo a Jelen. Zachován bude také populární Barevný běh 2020, jehož start bude na Starém náměstí. Konat se bude také vernisáž výstavy ve vestibulu Hornického domu. Ostatní - původně plánovaný program Dne horníků, například ukázky práce složek IZS nebo Den národnostních menšin a dopolední akce na náměstí Budovatelů, se ruší.

Na program Dne horníků v areálu Sokolovské bytové bude nutné zakoupit vstupenku. Začnou se prodávat od úterý 25. srpna v Infocentru Městského domu kultury a jejich cena je 200 korun.


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy