Sokolov: Další komunikace na sídlišti Michal bude opravena

Již brzy budou moci obyvatelé města Sokolova využívat opravenou komunikaci na sídlišti Michal. Jedná se o komunikaci v ul. Slavíčkova, přesnou trasu naleznete na přiloženém zákresu.

dezinfekce

Stejně jako většina oprav, tak si i tato vyžádá určitá omezení pro zdejší obyvatele. Jedná se o kompletní výměnu povrchu, kterou budeme realizovat v co možná nejkratším termínu.

Spolupráce od Vás nám pomůže tento termín zkrátit opravdu na minimum. Prosíme Vás, abyste v termínu od 24.10. až 18.11. 2022 nenechávali na této komunikaci stát Vaše automobily. Toto je důležité především v termínu 24.10. až 25.10., kdy bude probíhat frézování celé vozovky. Následovat bude oprava kanalizačních vpustí, obrubníků a dalších zjištěných závad. Dalším důležitým termínem je 8.11 až 18.11, kdy bude probíhat penetrace a pokládka nového povrchu. Tento termín však může být ještě s ohledem na probíhající práce a povětrnostní podmínky upřesněn. Mrzí nás, že Vám realizací této akce způsobíme komplikace, ale doufáme, že opravená komunikace Vám to zcela vynahradí.

Zdroj: Město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 20.10.2022 12:00




0 +
 

Hlavní zprávy