Sokolov: Cyklo team Killi zve na časovku o Pohár starosty města

5. a 6. srpna se uskuteční již X. ročník silničního závodu v časovce jednotlivců o „Pohár starosty města Sokolova“, jehož pořadatelem je oddíl Cyklo Team Killi Sokolov, za finanční podpory města Sokolova a Karlovarského kraje.

dezinfekce

Závod se jede jako společné MČR Masters a MČR Akademiků a rámcový závod Šumavské unie amatérských cyklistů. Organizátoři akce zároveň vyhlašují v sobotu 5. 8. tři kategorie příchozích - muži I. 19-39 let, muži II. 40 a více let, ženy 19 a více let a zvou tímto k účasti a vyzkoušení své fyzické zdatnosti širokou sportovní veřejnost.

Prezentace závodníků proběhne v sobotu od 11:30 do 13:00 hodin v Městském domě kultury Sokolov. Start časovky je na ulici Kraslická ve 14:00 hodin. Pokračuje se směr Lomnice, lom Jiří, Vintířov-Liapor a zpět. Délka tratě je 18 km. Slavnostní vyhlášení a předávání cen za účasti zástupců města Sokolova a Karlovarského kraje bude na náměstí Budovatelů kolem 17:30 hodin. Ceny si odnesou první tři závodníci v každé kategorii a vítěz kategorie navíc pohár starosty města.

V neděli 6. 8. je na pořadu MČR Masters a Akademiků v časovce dvojic. Trať časovky dvojic je shodná se sobotní časovkou jednotlivců a start je v 11:00 hodin. Slavnostní vyhlášení na náměstí Budovatelů ve 13:30 hodin. 

Organizátoři nezapomněli ani na doprovodný program. Na náměstí Budovatelů se představí v exibičním vystoupení Vlastislav Kabeláč Čiháček, trialový závodník, držitel Guiness rekordu ve vyskákání a sjetí Petřínské rozhledny. Několikanásobný mistr republiky, dva roky po sobě se probojoval do TOP 20 profesionálů na Mistrovství světa a jako první český jezdec byl pozván na Trial Pro sérii určenou nejlepším dvaceti jezdcům světa. Šestinásobný český rekordman ve skocích na Trialovém kole, držitel českého rekordu v přeskoku s převýšením (240 cm) 26“ kolo. Po celou dobu sportovní akce bude na náměstí Budovatelů otevřen stánek s občerstvením.

Více informací na stránkách zde nebo na telefonním čísle 608 211 216 či e-mailové adrese: info@cyklokilli.com.

Vítězové předchozích ročníků jsou Petr Čapek - Exejeans Chomutov, Petr Novák - Markus Praha, Ludvík Killinger st. - Cyklo Team Killi Sokolov, Vladimír Novák - Sportovní klub MS Auto, Tomáš Viktorin - Sweep Cycling, Radim Kyjevský - BMC Ravo, Radim Kyjevský - BMC Ravo, Tomáš Kotrlík - Lawi Author a Petr Novák - Lawi Author.


Zdroj: město Sokolov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy