Seminář přinese důležité informace pro žadatele z programu přeshraniční spolupráce

Na Krajském úřadě Karlovarského kraje se ve středu 24. 1. 2024 uskuteční Informační seminář pro žadatele z Programu INTERREG Bavorsko – Česko 2021-2027. Zájemci se dozvědí informace o programu, prioritních osách, specifických cílech, podporovaných aktivitách a další.

dezinfekce

V rámci semináře budou představeny také aktuální výzvy programu, dále informace o procesu hodnocení žádostí, o způsobilých výdajích, způsobu podání žádosti v systému JEMS a nebude chybět prostor pro případné dotazy. Seminář se bude konat od 13 hodin v místnosti č. 220 budovy B krajského úřadu. 

Registraci je možné provést prostřednictvím online formuláře, a to nejdéle do pátku 19. 1. 2024. V případě dotazů nebo zájmu o konzultaci projektového záměru je možné kontaktovat Kamilu Voštovou e-mailem: kamila.vostova@kr-karlovarsky.cz, případně na telefonním čísle 354 222 375. 

Veškeré aktuální informace jsou uvedeny na webových stránkách programu. 

Evropská územní spolupráce (INTERREG) je jedním z cílů v rámci strukturální podpory EU, který je financovaný z Evropského fondu pro regionální rozvoj (EFRR). INTERREG je rozdělen do tří oblastí spolupráce: přeshraniční, nadnárodní a meziregionální.

Zdroj: Karlovarský kraj

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy