Sbírka ASZ ČR nejen pro členy na Břeclavsku a Hodonínsku

Spadané domy, utrhané střechy, poničená auta, vyvrácené stromy, zničené vinohrady a porosty s dalšími plodinami - taková zkáza je nyní k vidění v několika obcích na Břeclavsku a Hodonínsku po řádění čtvrtečního ničivého tornáda.

dezinfekce

"Prakticky od první chvíle jsme v kontaktu se zástupci těchto dvou regionů ASZ, zjišťujeme škody u jednotlivých členů, ale i u ostatních soukromých zemědělců, promýšlíme, jak nejlépe pomoci a zároveň zaznamenáváme velkou vlnu solidarity napříč celou členskou základnou ASZ ČR i obchodními partnery. Předsednictvo ASZ ČR proto vyhlásilo, stejně jako v předchozích případech, kdy různé tragické události postihly členy Asociace z různých koutů republiky, finanční sbírku na pomoc všem postiženým sedlákům z jižní Moravy. Libovolnou finanční částkou mohou přispívat členové ASZ ČR, ale i jednotlivé regionální organizace, případně další zájemci na číslo účtu 6600002744/7940 pod variabilním symbolem 240621," uvádí hlavní kancelář ASZ ČR.

"Ačkoliv do postižených oblastí vyrazili na pomoc již někteří naši kolegové, od nichž máme zpětnou vazbu, uvítáme také další informace, které by přispěly k co nejúčinnějšímu nasměrování pomoci, jež se od členů z jiných regionů nabízí. Neváhejte také kontaktovat naši kancelář s konkrétními požadavky na specifickou materiální výpomoc, abychom mohli pomoc směřovat tam, kde je jí nejvíce potřeba a v té správné podobě. Všem za projevení solidarity velice děkujeme," dodává.


Zdroj: Hlavní kancelář ASZ ČR (Asociace soukromého zemědělství ČR)


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy