Rodinná běžecká série ČEZ RunTour se rozbíhá a přijíždí do Karlových Varů

Oblíbený běžecký seriál ČEZ RunTour, který letos přináší 9 závodů se řítí do Karlových Varů. Běžci všech výkonnostních úrovní se mohou v sobotu 27. srpna od 9:00 těšit na tratě dlouhé 3, 5 a 10 kilometrů v krásném lázeňském centru Karlových Varů, vedoucí přímo po kolonádě! Pro děti jsou připraveny trasy na 500 a 1000 metrů. Těšit se můžete na spoustu zábavy v duchu motta celé série „Je radost běžet“.

dezinfekce

Běžecké závody ČEZ RunTour jsou ideální aktivitou pro rodiny s dětmi, hobíky, začátečníky, ale i party kamarádů. Každým rokem se v 8 městech po celé České republice proběhne více než 18 000 běžců. Letos k Budějovicím, Brnu, Ústí nad Labem, Ostravě, Olomouci, Karlovým Varům, Praze a Pardubicím přibude i město Kopřivnice. Zúčastnit se můžete závodů na 3 km, 5 km a 10 km. Pro děti jsou připraveny trasy na 500 a 1000 metrů.

Ne nadarmo se všech závodů účastní modelka Nikol Švantnerová, která má stálou parťačku, a to svou maminku. „S mamkou je to pro nás už rutina, trávíme spolu hodně času a RunTour bereme jako super příležitost se odreagovat při běhu a užít si spolu zábavu. Mamka se připravuje lépe než já, ale pokouším se jí vždy dohnat, ať jí to nekazím. Letos se moc těšíme na nový závod v Kopřivnici,“ sděluje Nikol.

Běháním pro dobrou věc

Seriál ČEZ RunTour také pomáhá. Z každého startovného je věnováno 50 Kč na charitativní účely na konto Nadace Leontinka. Na každého běžce v cíli čeká krásná kovová medaile, fotografie a účastnický diplom. Zapojte se tak i vy, je přeci radost běžet! Registrovat se můžete na webu https://www.run-tour.cz/cs/kalendar/vary. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy