Region: Víkendové nehody

Hasiči o víkendu zasahovali u tragické nehody u Toužimi či např. v Dalovicích, kde došlo ke střetu osobního vozidla se stádem divokých prasat.

dezinfekce

U vážné dopravní nehody zasahovali v sobotu večer hasiči ze stanice Toužim. Na silnici z Toužimi směrem na Prachomety havarovalo osobní auto a motorka. Přivolaní hasiči se po příjezdu na místo okamžitě zapojili do oživovacích pokusů zraněného motorkáře, muži ale už bohužel nedokázali pomoci. Provoz na vozovce byl zcela uzavřený, hasiči na místě osvětlovali prostor nehody pro potřeby vyšetřování, poté asistovali při vyproštění auta i motorky. 

Kromě tragické dopravní nehody u Toužimi zasahovali během víkendu hasiči u dalších sedmi dopravních nehod. Ty se staly u Lokte, Skalné, Ostrova, Mariánských Lázní, Karlových Varů či Útviny. U Dalovic havarovalo v sobotu po půlnoci jedno osobní auto, kdy narazilo do stáda divočáků na silnici. Při této nehodě uhynulo šest divokých prasat. Řidič nebyl zraněný, nehoda byla na operační středisko hasičů nahlášena systémem e-call.

Tragická nehoda z pohledu Policie ČR
V sobotu dne 18. září 2021 po osmé hodině večerní došlo na silnici II. třídy č. 198 poblíž obce Kosmová na Toužimsku k tragické dopravní nehodě. Dvaadvacetiletý řidič vozidla Ford jedoucí ve směru z Prachomet na Kosmovou měl z dosud nezjištěných příčin při průjezdu levotočivou zatáčkou přejet do protisměru a střetnout se zde s právě projíždějícím motocyklem tovární značky Suzuky. Jednačtyřicetiletý motorkář při dopravní nehodě utrpěl bohužel zranění neslučitelná se životem.

U dvaadvacetiletého řidiče osobního automobilu byla přítomnost alkoholu vyloučena provedenou orientační dechovou zkouškou. Následně byl se zraněním převezen k ošetření do nemocnice.

Pozemní komunikace byla po dobu vyšetřování dopravní nehody několik hodin zcela uzavřena. Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.


Zdroj: fb HZS Karlovarského kraje
           Policie ČR, nprap. Eva Valtová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy