Region: Soutěž Stavby Karlovarského kraje zahájena

Karlovarský kraj, Regionální stavební sdružení a Statutární město Karlovy Vary vyhlásily 22. ročník soutěže Stavby Karlovarského kraje. Probíhat bude v rámci Dnů stavitelství a architektury Karlovarského kraje 2023, nyní je možné přihlašovat jednotlivé stavby a projekty.

dezinfekce

Cílem soutěže je podpora kvalitních velkých i malých staveb v Karlovarském kraji a zviditelnění stavebních, projekčních a investorských firem. Soutěž se snaží seznámit širokou odbornou i laickou veřejnost s úrovní současného stavebnictví na území kraje.

Jedná se o tradiční přehlídku a soutěž o nejlepší stavbu a projekt, kde se v uplynulých letech představilo 593 staveb a návrhů. Stavaři všech profesí, jako jsou například architekti, projektanti, zhotovitelé a investoři, pokračují i ve ztížených podmínkách v posledních letech ve svých činnostech.

Ti všichni by se mohli v rámci soutěže podělit o své nejlepší výsledky, stavby a projekty a předvést je veřejnosti.

Do 22. ročníku soutěže je možné přihlásit novostavby, rekonstrukce budov, veřejných prostor  a interiéry staveb dokončené v předchozích třech letech. Přihlášeny mohou být také projekty, urbanistické a architektonické studie připravované k realizaci za období uplynulých pěti let.

Přihlašovatelem stavby může být investor, architekt, projektant, zhotovitel i majitel.

Návrhy je nutné zaslat nejpozději do 30. dubna 2023, a to prostřednictvím formuláře. Letošní ročník soutěžní přehlídky přináší bonus pro přihlašovatele. Když totiž stihnou podat přihlášky do 15. dubna 2023, obdrží při zahájení veřejného hlasování letecké záběry přihlášené stavby, jež může použít při prezentaci a při výzvě k hlasování veřejnosti.

Zdroj: Město Cheb


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy