Region: S turistickou kartou KarlovyVary° CARD můžete bezplatně navštívit až 40 míst

Od srpna letošního roku je možné v Přepravní kanceláři – Infocentru Autobusy Karlovy Vary a.s. na autobusovém nádraží v Chebu zakoupit turistickou kartu KarlovyVARY° CARD. Tato karta usnadňuje váš pobyt nejen v lázeňském městě, ale i v celém regionu Karlovarska.

dezinfekce

Městská karta je turistickou kartou předplacených služeb. Po jejím zakoupení na pobočkách Infocentra města Karlovy Vary, v Infocentru Mariánské Lázně či v Infocentru na autobusovém nádraží v Chebu máte s kartou možnost bezplatně navštívit cca 40 míst. Mezi tato místa patří galerie, muzea, historické památky, tradiční výroba, sportovní areály - a to jak v samotných Karlových Varech, tak i v celém regionu Karlovarska. Součástí nabídky je zároveň dalších více než 20 míst poskytujících slevy na koncerty, divadelní představení, půjčovny, dopravu, a služby. Seznam naleznete zde.

Bezplatná doprava
Nevíte, jak se k jednotlivým místům ve městě dopravit? Nevadí, pomůže vám opět KarlovyVARY CARD. Její důležitou součástí je totiž také bezplatná doprava v Karlových Varech a v Mariánských Lázních. Více o dopravě zde. Karta vám po dobu své platnosti slouží nejen jako jízdenka městské dopravy, ale umožňuje zdarma cestovat lanovkou na Dianu či lanovkou Imperial, můžete se s ní projet populárním autovláčkem nebo historickým autobusem na trase vyhlídkové linky Karlovy Vary-Loket-Bečov-Karlovy Vary. Také v Mariánských Lázních se pak mimo městské dopravy můžete projet autovláčkem.

Možnosti
Dle délky vašeho pobytu můžete volit mezi kartami na 2, 4 nebo 7 dní. Více o kartách zde. Zakoupit ji lze jako kartu pro jednotlivce nebo jako kartu rodinnou (dva dospělí a dvě děti do 15 let). Jako součást karty obdržíte zdarma tištěný průvodce s mapami, který vás provede Karlovými Vary a podrobně seznámí s jednotlivými návštěvními místy.

Projděte se tedy Karlovými Vary i ostatními městy, jak v pověstném lázeňském trojúhelníku, tak i mimo něj, navštivte muzea, galerie, koncerty či divadelní představení, projeďte se vyhlídkovým autobusem, nechte na sebe působit ducha historických sídel, protáhněte své tělo při sportovních aktivitách či procházkou lázeňskými lesy, pronikněte do tajů tradiční výroby světoznámých produktů či ochutnejte místní speciality.

Zdroj: město Cheb

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
04.08.2017 13:00




0 +
 

Hlavní zprávy