Region: Nová velkokapacitní očkovací centra

Od pondělí 15. března 2021 tyto centra přivítají další zájemce o očkování. Jedno z nich bude sídlit v Klášterním kostele sv. Antonína Paduánského v Sokolově, v ulici Komenského 77. Druhé v Kulturním centru Svoboda v Chebu, ulice Za Mostní branou 1791/5.

dezinfekce

Zároveň s tím se do očkovacích center přesune naplánované očkování v Nemocnici Sokolov a v Nemocnici Cheb. Všichni zaregistrovaní občané, kteří si rezervovali termín a čas prostřednictvím centrálního rezervačního systému, dostanou sms zprávu s upozorněním o přesunu očkování. Zároveň je budou kontaktovat operátorky asistenční linky 800 600 444, které je na změnu upozorní. 

V provozu budou nová očkovací centra shodně od pondělí do pátku od 14 do 18 hodin.

„Plníme tak svůj plán otevřít velkokapacitní očkovací centra v každém původně okresním městě a jsem rád, že podobné zařízení teď bude lépe dostupné i zájemcům o očkování ze Sokolovska a Chebska. Pevně doufáme, že dodávky vakcín budou takové, aby očkovací centra mohla fungovat na plné obrátky, každé z nich má kapacitu asi 400 lidí denně. Očkovací centrum v KV Areně stihlo za prvních 10 dní svého provozu vyočkovat 5 458 dávek vakcín. A vzhledem k tomu, že máme od státu na duben avizované vyšší počty dodávek, určitě se bude naplno očkovat i v Sokolově a v Chebu.  Děkuji vedení obou měst za velmi vstřícný přístup při hledání míst a zajištění očkovacích center, stejně tak patří dík zástupcům Hasičského záchranného sboru za přípravu prostor, zdravotníkům a dobrovolníkům za to, že zabezpečí provoz v obou centrech,“ uvedl Petr Kulhánek, hejtman Karlovarského kraje s tím, že od 22. března se kraj chystá rovněž otevřít očkovací místa v Chodově a v Aši.


Zdroj: fb Karlovarský kraj
Foto: Nemocnice Sokolov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 13.03.2021 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy