Region: Návrat doručovacích služeb z Chebu do Aše

To je výsledek jednání starosty Aše Vítězslava Kokoře s generálním ředitelem České pošty, s.p., Miroslavem Štěpánem. Předpokládaným datem je 1. leden 2024.

dezinfekce

Už téměř dva roky se obyvatelé města potýkají se špatnou kvalitou doručovacích služeb, poskytovaných Českou poštou v oblasti listovních zásilek. Ke zhoršení situace došlo v momentu, kdy Česká pošta rozhodla o centralizaci doručování do svého chebského depa. Na změnu tehdy doručovatelé zareagovali  výpověďmi.

Po sérii jednání s managementem České pošty na různých úrovních, která ale k nápravě nevedla, se ve čtvrtek 7. září starosta v Aši setkal s generálním ředitelem České pošty, panem Miroslavem Štěpánem. Tématem schůzky byla zejména zmiňovaná situace s doručováním listovních zásilek.

Pro lepší pochopení tristní situace starosta generálnímu řediteli České pošty předal desítky dopisů - stížností ašských občanů z poslední doby, tedy konkrétní příběhy lidí, kterým zásilka vůbec nepřišla, nebo byla doručena pozdě.

„Generálnímu řediteli České pošty děkuji za velmi vstřícný postoj k celé problematice. Byli bychom rádi, kdyby se vrátili bývalé doručovatelky a další pracovníci. Pokud budete mít zájem, kontaktujte mě prosím na email: starosta@muas.cz,“ uvedl starosta ke včerejšímu jednání na sociálních sítích. 

Milan Vrbata, tiskový mluvčí Městského úřadu v Aši

Zdroj: Město Aš

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy