Region: Držitelé Senior Pasů najdou v novém katalogu kompletní přehled slev

Lidé v Karlovarském kraji starší 55 let, kteří si pořídili Senior Pas, najdou v infocentrech, turistických centrech i na úřadech měst a obcí nové katalogy poskytovatelů slev. V katalogu zjistí, kolik obchodů a zařízení výhodné nabídky poskytuje a v jaké výši.

dezinfekce

Díky Senior Pasům je možné čerpat zajímavé slevy týkající se péče o zdraví,  trávení volného času, vzdělávání. Například pro ty, kteří chtějí cestovat vlakem, platí sleva u Českých drah v Karlovarském kraji 33 procent z ceny 450,-Kč na In Kartu ČD s aplikací IN 25. Prodejní cena pro držitele Senior Pasu je tak 350,- Kč.

Karlovarský kraj pro tento rok připravuje řadu akcí s účastí zdarma, které jsou určeny především právě pro držitele Senior Pasů. „Patří mezi ně kurzy asertivity pro seniory v Chodově, kurz, který se bude konat v Mariánských Lázních a v Sokolově a pomůže starším lidem blíže poznat funkce chytrého telefonu. Dále chystáme i kurz zaměřený na trénink paměti, a to konkrétně v Aši. Plánujeme ale také podzimní oslavu Mezinárodního dne seniorů, jež se tentokrát uskuteční v Karlových Varech a v Chebu,“ upřesnil krajský radní Robert Pisár.

Informace o jednotlivých akcích včetně termínu a místa konání bude kraj postupně zveřejňovat. V Karlovarském kraji je aktuálně 19 tisíc držitelů Senior Pasů.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy