ReFresh Bistro otevírá nové pobočky na školách v Západočeském kraji

ReFresh Bistro - to jsou zdravé a chutné svačiny za rozumnou cenu

dezinfekce

Pamlsková vyhláška omezila fungování školních bufetů, takže mnohé děti si kupují často nezdravé svačiny v blízkých obchodech. Tuto neuspokojivou situaci se rozhodla řešit firma ReFresh Bistro, která provozuje síť moderních bufetů a bister po celé České republice.

ReFresh Bistro - to jsou zdravé a chutné svačiny za rozumnou cenu

Jejich hlavním cílem je, aby strava v jejich pobočkách byla nejen chutná, ale také pestrá, zdravá a nutričně vyvážená. S nezdravými potravinami se proto ve školních bufetech ReFresh Bistro nesetkáte. Jídelníček sestává z pestrého výběru zdravých potravin, převážně od lokálních výrobců. Najdete zde nejen čerstvé pečivo z místní pekárny, domácí jogurty a mléčné výrobky, ale i velký výběr teplých a studených nápojů za přijatelnou cenu. Díky inovativnímu přístupu, který se ReFresh Bistro snaží prosazovat, školáci zjišťují, že izdravé věci mohou být dobré, a stojí za to je kupovat.

Školní přestávky nejsou příliš dlouhé, ReFresh Bistro se proto zaměřuje také na rychlost a kvalitu obsluhy, aby si všichni žáci stačili sníst svou zdravou svačinu v jejich průběhu.

Počet poboček ReFresh Bistro neustále roste

Firma ReFresh Bistro vznikla v roce 2017 a již od svého začátku otevírá každý rok 5 až 10 nových poboček. Z výhod školního bufetu ReFresh Bistro se tak brzy budou moci těšit další školy i v západní části naší republiky. Od září 2021 budou fungovat bistra na základních školách v Sokolově, Klášterci nad Ohří a probíhají intenzivní jednání ohledně otevření dalších bufetů na základních školách v Karlových Varech a Chebu. O otevírání nových bister je mezi školami velký zájem, proto ve firmě ReFresh Bistro plánují v rámci západočeského regionu během následujících pěti let otevření dalších deseti poboček.

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy