Půjčte si obytný vůz na Obytnakyplzen.cz a vyrazte na Valentýna na romantický výlet

V Kyšicích u Plzně nově otevřeli půjčovnu obytných vozů. Naplánujte si na Valentýna romantický výlet nebo už plánujte letní dovolenou s obytňákem.

dezinfekce

Firma Obytnakyplzen.cz nově jsme spustila provoz půjčovny obytných vozů. Půjčte si obytňák a zažijte netradiční výlet nebo dovolenou.

Super překvapení na Valentýna

Perfektním překvapením na Valentýna pro vaši drahou polovičku se může stát výlet obytným vozem! Kontaktujte Obytnakyplzen.cz co nejdříve a domluvte si zapůjčení obytného vozu. Pak už stačí jen vyrazit vstříc novým zážitkům a užít si chvíle plné dobrodružství s vaší láskou. Na takový Valentýn určitě nikdo nezapomene!

Co je součástí zapůjčeného obytného vozu?

V obytňáku budete mít po celou dobu k dispozici základní příslušenství jako je lékárnička, výstražný trojúhelník, náhradní žárovky a pojistky, hever, klíč na kola, výstražná vesta (podle počtu osob), hasící přístroj a rezerva. Samozřejmostí je další vybavení vozu a kompletně vybavená kuchyň, podrobnější informace najdete vždy u daného typu vozu. 

Aktuálně si můžete zapůjčit obytné vozy těchto dvou typů:

1) Obytný vůz - POLOINTEGROVANÝ

2) Obytný vůz - ALKOVNA

Další důležité informace, které potřebujete vědět při zapůjčení obytňáku

Po dobu půjčení obytného vozu vám firma uschová vaše osobní auto. Nemusíte tedy řešit dalšího řidiče, který by musel jet s vámi a pak vás musel ještě vyzvedávat při návratu. Zapůjčované obytné vozy jsou vždy nové, pravidelně servisované a kontrolované. Obytné vozy k zapůjčení mají kapacitu pro 4 - 6 osob a v ceně pronájmu je také dálniční známka. Můžete využít možnosti zapůjčit si kempingový nábytek. Největším plusem je, že na řízení obytných vozů vám postačí řidičský průkaz skupiny B!

Jak se Obytnakyplzen.cz starají o čistotu půjčených obytňáků?

Vozy v půjčovně jsou pravidelně dezinfikovány ozónem, který zabíjí bakterie, patogenní mikroby, plísně, viry, alergeny a roztoče, odstraňuje nepříjemné pachy, dezinfikuje, ozonizuje a osvěžuje vnitřní prostor vozu.

Máte zájem o zapůjčení obytného vozu? Neváhejte a kontaktujte Obytnakyplzen.cz!

OBYTŇÁKY PLZEŇ

Telefon
: +420 777 312 242
E-mail
: prodej@obytnakyplzen.cz
Web
www.obytnakyplzen.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy