Přemýšlíte o fotovoltaické elektrárně na střeše svého domu?

Uvažujete o solární energii jako způsobu, jak ušetřit peníze do rodinného rozpočtu? Využijte dotace pro Plzeňský kraj!

dezinfekce

Využijte dotační program Nová zelená úsporám, který poskytuje podporu až 155.000 Kč v oblasti výstavby fotovoltaických elektráren na střechu rodinného domu. Výše poskytnuté dotace pro Plzeňský kraj se liší podle výkonu a typu konkrétní elektrárny. Krom toho se dotace liší v rámci jednotlivých krajů.

Solární energie se stala v posledních letech značným trendem, a to nejen v oblasti stavebnictví. Nový energetický standard podpořený směrnicí Evropské Unie vyžaduje téměř nulovou spotřebu energie u všech nově vzniklých budov, přičemž za nejpřijatelnější řešení jsou mimo jiné považovány právě například FVE na střechu.

Rádi byste využívali solární energii, ale nechete si dělat starosti s realizací, instalací panelů a podobně? Řešením je fotovoltaika na klíč! Využívejte obnovitelné zdroje energie naplno a bez jakýchkoliv starostí týkajících se pořízení. Plzeňská společnost Galimed Energy se pohybuje v oblasti FVE již 11 let. Disponuje vysokou kvalitou služeb, vlasní několik elektráren a mimo jiné má i zkušenosti na Slovensku.

Ušetřete a buďte ekologičtí! Pořiďte si FVE na střechu!

GALIMED s.r.o.
Na Roudné 443/18, 301 00, Plzeň
Telefon: + 420 721 878 610
E-mail: galimed@galimed.cz
Web: galimedenergy.cz
Facebook: GalimedEnergy


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy