Poznejte Czechitas a prohlubte své dovednosti v IT oblasti

Karlovarská agentura rozvoje podnikání ve spolupráci s organizací Czechitas přináší kurzy, jež jsou určeny převážně dětem a ženám. Jejich cílem je seznámit účastníky se základy programování, testování, datové analytiky a bezpečností. Jeden z takových kurzů míří do Karlových Varů.

dezinfekce

Akce „Poznej Czechitas“ je vůbec první v Karlovarském kraji. Zaměřuje se na základní informace k orientaci na webu společnosti, zároveň ale také každý účastníků zjistí, který kurz pro něj bude tím nejlepším, případně se na místě může poradit s odborníky.

Czechitas je nezisková organizace, která vzdělává především ženy a dívky (i když to není podmínkou). Pomáhá například těm, které chtějí změnit svou kariéru a najít si práci v oblasti IT, díky IT znalostem a dovednostem zlepšit své aktuální pracovní postavení, podnikatelkám, jež chtějí díky IT znalostem zlepšit svůj byznys s akcentem na sociální sítě, web a další. Podporuje a motivuje také studentky na středních školách ke studiu IT oborů, ale třeba také učitele, firmy, rodiče a další.

Kurz se uskuteční v úterý 23. 11. 2021 od 17 do 18 hodin. Místo konání bude upřesněno. Akce je zdarma, je však nutné se na ni předem zaregistrovat, a to pomocí formuláře - viz zde.

V případě nepříznivé epidemiologické situace se celá akce přesune do online prostředí.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy