Pomoc Potřebným Chebsko

Občanská iniciativa Pomoc Potřebným Chebsko vznikla jako spontánní reakce na aktuální opatření, kdy pro některé skupiny se staly respirátory nedostupným zbožím, a to z různých důvodů.

dezinfekce

"Nechceme pouze přihlížet špatné situaci na Chebsku, je to náš domov a chceme přidat ruku k dílu, sdružovat aktivní skupiny i jednotlivce a být nápomocni zlepšení situace v našem blízkém okolí. Věříme, že zapojit se do pomoci, ať už se jedná o jakoukoli oblast, není obtížné, ovšem mnohdy lidé netuší, kam se mohou obrátit. Proto tato občanská iniciativa. Činnost, kterou věříme, že můžeme části Chebanů pomoci, je sběr, zajišťování a následná distribuce ochranných pomůcek (roušek, respirátorů, případně dezinfekčních prostředků). Obdobnou činnost jsme již praktikovali na jaře a cítíme, že je potřeba se znovu zaktivovat. Především lidsky," uvádí na svých facebookových stránkách Pomoc Potřebným Chebsko. 

"Pro tuto činnost jsme založili i transparentní účet, kam nám již přispělo 23 osob, mnohdy s celými rodinami, dohromady částkou přes 28 tisíc korun. Veškeré tyto prostředky budou použity na pořízení dalších ochranných pomůcek, či další potřebné pomůcky. Materiálně nás podpořilo dalších 15 osob. V současné době bylo rozdistribuováno 1 200 ks roušek a 1 465 ks respirátorů, další předávky budou pokračovat v následujících dnech až do doby, kdy to bude potřeba. Veškerou naši činnost můžete sledovat na našem Facebooku Pomoc Potřebným Chebsko.  Děkujeme všem zapojeným," dodává dále.


Zdroj: fb Pomoc Potřebným Chebsko

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 14.03.2021 14:00




0 +
 

Hlavní zprávy