Plesná, Cheb: Policie hledá 16letého chlapce

Policisté pátrají po hledaném 16letém chlapci ze Sokolova, který je přibližně 165 cm vysoké štíhlé postavy, má krátké černé vlasy a hnědé oči. Při výslovnosti má zadrhávat.

dezinfekce

Další informace k hledanému chlapci naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla osoba nalezena).

Hledaný chlapec měl v pátek 18. června letošního roku v 14:00 hodin na propustku opustit Dětský domov v Plesné. Následně měl autobusem odjet do Chebu ke své babičce, kde měl být celý víkend. Od své příbuzné měl odejít v pondělí 21. června v brzkých ranních hodinách na autobus, kterým měl odjet zpět do Plesné. Do Dětského domova v Plesné ovšem do současné doby bez omluvy a udání důvodu nedorazil, navíc o sobě zaměstnancům zařízení nepodal žádnou zprávu. Nekontaktoval ani své příbuzné.

Pohřešovaný chlapec nevlastní mobilní telefon a již v minulosti se z vycházky do Dětského domova v Plesné několikrát nevrátil.

Při odchodu z Dětského domova v Plesné měl mít hledaný chlapec na sobě tepláky vínové barvy, bílé triko, bílé boty značky Puma a na zádech černý batoh.

V případě jakýchkoliv informací k této hledané osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 24.06.2021 21:40




0 +
 

Hlavní zprávy