Pánské košile ve výstředním stylu. Elegantní rebelský vzhled pro mladistvé a dospělé

Letošním trendem jsou bezpochyby pánské košile ve výstředním stylu. Jestliže jste tedy rádi středem pozornosti, volba je jasná. Na následujících řádcích vám prozradíme, jaké modely pánských výrazných košil budou letos in a také to, jak je vkusně sladit se zbytkem módního outfitu. Proto čtěte dále a inspirujte se!

dezinfekce

Jaké modely pánských výstředních košil budou letos in?

V letošní sezóně mohou pánové vsadit na košile s krátkým i s dlouhým rukávem. V módě budou kousky s lesklými knoflíky, které mohou pánové vkusně sladit také se svými šperky, jako jsou hodinky, náramky či prsteny. Trendy budou pánské košile v přírodních nebo v pastelových barvách. Modrá, zelená i červená varianta pánské výrazné košile tak bude perfektní řešením. Volit můžete i modely pánských košil se vzory a s motivy. V letošním roce můžete vsadit na tradiční kostky a proužky. In pak budou i abstraktní motivy či květinové vzory. Nebojte se tedy experimentovat s motivy a vyberte si košili, která vás bude reprezentovat. Výše zmíněné pánské výrazné košile najdete také na internetovém obchodu Bolf. Tady si módní kousek vybere i ten nejnáročnější z vás. K mání jsou tu kousky v blankytně modré, ale také ve výraznější královsky modré barvě. Nechybí kombinace, které střídají červenou a zelenou barvu.

S jakou obuví a s kterými módními doplňky letos sladit pánskou výraznou košili?

Letos budou slušet mužům k pánské výrazné košili trendy sneakers. V módě budou modely na nízké i vyšší kotníkové modely tenisek. Absolutním hitem a must-have kouskem budou v letošní sezóně pohodlné sneakers na robustní a silné platformě. Volit můžete kousky s výrazným logem své oblíbené značky. Do outfitů s pánskou výraznou košilí se skvěle hodí také kožené módní doplňky a obuv. In budou hladké i semišové modely doplňků a obuvi. Myslete však na to, že doplňky a boty ve vašem outfitu s košilí by k sobě měly ladit. A to barvou, ale i svou strukturou. Tím docílíte harmonického vzhledu. K výrazným košilím určitě vybírejte jednobarevné boty a doplňky. Mnoho vzorů, motivů a potisků v jednom outfitu by totiž mohlo působit nesourodě a neuspořádaně. A my chceme přeci docílit opaku. K formálnějším modelům pánských výrazných košil můžete nosit také elegantní mokasíny nebo kožené polobotky. Co se týče doplňků, budou hrát prim kožené tašky přes rameno, ale také pásky s ornamenty nebo hodinky s řemínkem z broušené kůže. Řiďte se při výběru tak vaším jedinečným vkusem.

S jakými dalšími trendy oděvy nosit letos výraznou pánskou košili?

Pánská košile ve výrazném stylu vám bude slušet s jednobarevnými džíny v slim fit i v regular fit provedení. Volit můžete např. univerzální černé kalhoty. Černá je totiž barva elegantní, která navíc jen tak z módy nevyjde. In budou také kalhoty v šedém odstínu. Dobrou volbou pak budou i kalhoty typu chinos nebo pánské delší šortky. K těm využijete neformální modely pánských výrazných košil. K pánským košilím se dále hodí pletené pánské svetry nebo jarní kabáty. Jak se v módě říká, fantazii se meze nekladou. Střih košile i dalšího oblečení vybírejte vždy podle typu své postavy.

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

Vizovické Trnkobraní 2024

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Vizovické Trnkobraní 2024

Hlavní zprávy

 

Hrady.cz - letní kulturní festival 2024