Paní Bartošová z Kraslic oslavila 101. narozeniny

Ke krásným 101. narozeninám přijel za Karlovarský kraj popřát paní Bartošové z Kraslic radní Robert Pisár a člen zastupitelstva a senát?or Miroslav Balatka. Paní Bartošová pochází z Moravy, v Kraslicích žije od roku 1964, kam se přestěhovala spolu se svým manželem. ?

dezinfekce

Paní Bartošová prodávala v mládí v trafice svého tatínka, pracovala také s dětmi a v Kraslicích pak spolu s manželem také v místní Triole. Manžel byl vyučený krejčí, který prošel vyhlášenými dílnami.

Oslavenkyně má 3 dcery, 7 vnoučat, 15 pravnoučat a 4 prapravnoučata. I nadále se věnuje své velké vášni, kterou je čtení a také se snaží udržovat si povědomí o aktuálním dění, a to pomocí televize. Protože jí již nezbývá mnoho sil na chůzi, vozí ji na oblíbené procházky její dcera. Ráda si pak posedí před domem na lavičce, odkud sleduje dění v ulici.

Paní Bartošová zavzpomínala na své dětství, zážitky z první třídy, kdy musela za trest sedět po celý týden na stupínku za to, že rozbila v hnízdě skřivánčí vejce. I přesto, že prožila mnohdy neveselé okamžiky historie, neopustil ji vlídný a milý úsměv na tváři.

"Ještě jednou přejeme paní Bartošové pevné zdraví a mnoho radostných chvil," uvádí na svých stránkách Karlovarský kraj.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 08.09.2021 20:00




0 +
 

Hlavní zprávy