Ostrov: U Boreckých rybníků byly nově instalovány fitness prvky

Při cestě od fotbalového hřiště směrem k Boreckým rybníkům byly 21. 3. 2019 na travnatou plochu po levé straně instalovány nové fitness prvky. Jedná se o celonerezové fitness stroje pro aktivní pohyb.

dezinfekce

Konkrétně se jedná o šlapací zařízení a bench (rozvoj a posilování svalů dolních končetin, konkrétně čtyřhlavého svalu stehenního, lýtek a hýžďových svalů; posilování a rozvoj svalů horních končetin a hrudníku), procvičování chůze (zvyšování pohyblivosti dolních končetin, zlepšování koordinace a rovnováhy těla, zvyšování kapacity srdce a plic, posilování nohou a hýžďových svalů) a jezdecké zařízení (posilování svalů horních a dolních končetin, kompletní protažení celého těla). Na každém prvku je návod k jeho použití. Prvky vyrobila a instalovala firma Colmex, která byla vybrána na základě poptávkového řízení dle pravidel pro zadávání veřejných zakázek městem Ostrov.

Celková cena za prvky a jejich instalaci byla 202 961,00 Kč včetně DPH.

K prvkům budou dodány ještě dvě lavičky, které budou podobné těm, které jsou v okolí již instalované. Město doufám, že prvky budou občané užívat v souladu s provozním řádem a vydrží nepoškozené dlouhá léta.


Zdroj: město Ostrov

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
29.03.2019 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy