Ostrov: Řídil pod vlivem drog

Policisté z Obvodního oddělení Ostrov sdělili šestadvacetiletému muži z Karlovarska podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Takového jednání se měl dopustit začátkem února, kdy usedl za volant svého vozu značky Seat, ačkoliv neměl.

dezinfekce

V brzkých ranních hodinách byl v Ostrově na ulici Jáchymovská zastaven a kontrolován místní policejní hlídkou. Ta u řidiče provedla orientační test na přítomnost omamných a psychotropních látek, který vyšel s pozitivním výsledkem na přítomnost látek Amphetamin a Canabis. Následnou lustrací bylo navíc zjištěno, že uvedenému muži byl příslušným úřadem vysloven zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel.

Dalšího nezodpovědného řidiče na začátku března kontrolovali policisté z Obvodního oddělení v Aši. Sedmatřicetiletý muž z Chebska měl ve večerních hodinách řídit vozidlo tovární značky Opel i přes skutečnost, že mu byl rozhodnutím Okresního soudu v Chebu uložen trest zákaz řízení všech motorových vozidel. Provedenou kontrolou automobilu bylo zjištěno, že jsou na něm užity značky, které nebyly k tomuto vozu přiděleny. Policisté muži sdělili podezření ze spáchání přečinu Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Podezřelým mužům v případě prokázání viny hrozí až dvouletý pobyt ve vězení.

nprap. Eva Valtová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 14.03.2020 11:00




0 +
 

Hlavní zprávy