Ostrov: Opilá žena skončila na záchytce. Neudržela se ani na vlastních nohou

Události ve městě Ostrov za měsíc prosinec 2018

dezinfekce

Dne 08. 12. 2018 po půlnoci hlídka MP Ostrov musela zasahovat u podnapilé ženy, která nebyla s hlídkou schopna komunikovat, natož stát na vlastních nohou. Jelikož nebyl nikdo, kdo by se o ženu mohl postarat, musela být převezena na PAZS do Sokolova. Ani tam nebyla schopna srozumitelně komunikovat, natož nadýchat. Byla tedy umístěna na záchytnou stanici, kde musela trávit noc.

Dne 08. 12. 2018 bylo přijato telefonické oznámení, že v jedné z ubytoven v katastru města se nachází podnapilý agresivní muž, který má kopat do dveří a močit na interiér budovy. Hlídka MP na místě zjistila  známou problémovou osobu, která bohužel pro ni vůbec s hlídkou nechtěla spolupracovat a byla agresivní vůči okolí a hlídce samotné. Muž byl za své chování odměněn přiloženými pouty a převozem na záchytnou stanici.

Dne 09. 12. 2018 musela hlídka MP řešit rozepři mezi druhem a družkou v Krušnohorské ulici. Partneři se nepohodli kvůli financím, které měla vzít žena muži z nasazených trenýrek při spánku. Muž proto vyházel partnerce všechny její věci z okna na ulici. Žena si své věci posbírala a sdělila, že se odstěhuje za rodinou na Moravu, toto muž přivítal. Nikdo ze zúčastněných nechtěl nic řešit, proto byla hlídka na místě proto, aby nedocházelo k dalším rozepřím.

Dne 19. 12. 2018 hlídka MP vyjela k muži, který měl údajně ohrožovat římskou světlicí občany na autobusové zastávce. Po příjezdu si hlídka MP povšimla muže, který byl hlídce znám. Ten strážníkům vysvětlil, že si chtěl pouze vyzkoušet účinek světlice, ale na nikoho nestřílel. Na místě se bohužel nenacházeli žádní svědci události, kteří by potvrdili příběh dotyčného muže, nebo jej vyvrátili, proto hlídka pyrotechnika amatéra pouze upozornila, ať si zkoušení nechá až na Silvestra.

Dne 28. 12. 2018 strážníci pomáhali v penzionu postarší ženě, která upadla z postele na zem. Hlídka nakonec dostala ženu zpět na postel, poté žena poděkovala a mohla se uložit opět ke spánku. Žena nepociťovala žádné bolesti a lékařské ošetření nevyžadovala.

Dne 30. 12. 2018 řešila hlídka MP Ostrov skoro na dvě desítky oznámení a závad kvůli silnému větru, který se přehnal katastrem města. V oznámeních se schovávaly padlé stromy, uvolněné střechy, ale také neposlušné popelnice a dopravní značení.


Zdroj: město Ostrov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 26.01.2019 09:00




0 +
 

Hlavní zprávy