Ostrov: Mladíci odcizili jízdní kola. Vzápětí byli zadrženi

Události ve městě Ostrov za měsíc červenec z pohledu městské policie.

dezinfekce

Dne 1.7.2018 v 17:50 bylo hlídkou MP Ostrov přijato oznámení, že na Mírovém náměstí leží na zemi opilý muž. Hlídka MP prověřila oznámení. Na místě byl zjištěn strážníkům známý muž, který se opil a upadl, tím si způsobil tržné poranění u pravého oka. Z tohoto důvodu byla na místo přivolána RZS. Muž odmítl orientační dechovou zkoušku. Po příjezdu RZS na místo dále odmítl nastoupit do záchranky a také nechtěl žádné vyšetření. Na místo se také dostavil doktor, který uvedl, že zranění je na šití, ale vzhledem k odmítnutí podnapilého muže se ošetřit, byla rána pouze zalepena.

Dne 17.07.2018 v 17:04 hodin přijala hlídka MP Ostrov oznámení s tím, že oznamovatel viděl dva mladíky na kolech, jak odhodili přilby do úvozu v ul. U Nemocnice u přilehlých garáží a ujíždějí neznámo kam. Po příjezdu na místo hlídka MP Ostrov zjistila oznamovatele, který sdělil, že děti jely z parku v ul. U Nemocnice. Hlídka MP Ostrov se tedy vydala tím směrem a v parku předala helmy správci. Ten v 17:57 hodin telefonicky kontaktoval hlídku MP s tím, že se o helmy přihlásili majitelé, avšak že jim chybí horská kola. Hlídka MP Ostrov tedy přijela na místo, kde byli ztotožněni majitelé odcizených kol. Strážníci se poté vydali do katastru města se zaměřením na odcizená kola, ty posléze nalezli v ul. Komenského, jak se na nich projíždí neznámí mladíci. Hlídka dle popisu poznala kola, která ihned chlapcům zabavila. V čase 18:27 se na místo dostavila i PČR Ostrov, která si celou věc na místě převzala.

Dne 19.7.2018 v 20:32 přijala hlídka MP oznámení od ženy s žádostí o pomoc při zvednutí manžela, který doma upadl a nemůže se zvednout. Po příjezdu na místo hlídka MP muže zvedla, ten si nestěžoval na žádnou bolest a lékařské vyšetření nepožadoval.

Dne 20.7.2018 v 22:40 si při kontrolní činnosti v katastru města hlídka MP povšimla ležící osoby na světelné křižovatce. Hlídka MP na místě zjistila podnapilého muže, který měl tržnou ránu na hlavě, hlídka MP muže posadila, na ránu muži přiložila tlakový obvaz a přivolala na místo RZS, která po příjezdu muže ošetřila a odvezla jej na šití do nemocnice v KV. Muž nadýchal 2,40 promile alkoholu v dechu.

Dne 27.7.2018 v 21:55 byla přijata žádost o spolupráci od RZS KV při ošetření ženy v ul. Hlavní. Žena by se dle sdělení oznamovatele měla dusit a padat do kómatu. Hlídka MP Ostrov dorazila na místo události, kde se žena nacházela ve svém bytě spolu s rodinou. Při příjezdu hlídky MP Ostrov žena ležela na zemi a dusila se. Hlídka MP Ostrov poskytla ženě první pomoc a po příjezdu RZS byla převezena do Nemocnice Ostrov.


Zdroj: město Ostrov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy