Nenechte si ujít konferenci, která bude věnována podpoře sportování mládeže

Pár hodin před zahajovacím ceremoniálem Olympiády dětí a mládeže proběhne v prostorách hotelu Imperial Karlovy Vary odborná konference na téma Podpora sportování mládeže v regionech.

dezinfekce

Jejím cílem je otevřít debatu o roli krajů v oblasti podpory sportu a diskutovat o ideálním organizačním nastavení s dalšími subjekty zodpovědnými za sport. Na konferenci, která se koná v neděli 19. ledna od 10:30 hodin, se lze přihlásit ještě dnes.

Druhý ročník konference bude probíhat ve třech diskuzních blocích. V prvním představí práci s mládeží pořadatelský kraj v čele s bývalou hejtmankou Janou Mračkovou Vildumetzovou a v následujícím přidají své zkušenosti zástupci pro oblast sportu z dalších regionů. Do debaty o funkčním konceptu rozvoje pohybu dětí a mládeže se zapojí hejtmané a také vládní zmocněnec pro sport Milan Hnilička. Odbornou debatu doplní příklady z praxe profesora Jana Pirka, který svými zkušenostmi podloží, jak klíčové jsou pohybové aktivity pro zdraví české populace.

Na konferenci, kterou pořádá Český olympijský výbor ve spolupráci s Karlovarským krajem a Asociací krajů ČR za podpory partnera akce ČEPS, je možné přihlásit se do 15. ledna na adrese svobodova@olympic.cz. Kapacita je omezena na celkem 100 hostů.

Kompletní program najdete zde.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 16.01.2020 11:00




0 +
 

Hlavní zprávy