Nejnovější modely Bentley: Čím vás uchvátí?

Bentley stále obohacuje svou nabídku o nové modely s nejmodernějšími vychytávkami, které mají za cíl uspokojit požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků. Přečtěte si, čím vás ohromí nejnovější kousky z továrny britské luxusní značky.

dezinfekce

1. Continental GT Speed 

Bentley Continental GT Speed má být nejdynamičtějším modelem v celé stoleté historii Bentley. Svými prvky navazuje na původní závodní auta značky Bentley, která se účastnila například celosvětově známého závodu 24 hodin Le Mans

Oproti původnímu Continentalu má Speed o 24 koní víc. Motor W12 o objemu 6 litrů dokáže zrychlit z 0 na 100 km/h za 3,6 sekundy a dosáhnout maximální rychlosti 335 km/h. Přesto se v každé situaci můžete spolehnout na maximální pocit kontroly díky karbon-keramickým brzdám odvozeným od těch používaných v letectví, ve kterém má Bentley bohatou zkušenost.

2. Bentayga Speed

První SUV představilo Bentley v roce 2016 - Bentley Bentayga - v podobném čase, kdy na fenomén „velkých aut“ zareagovaly i další luxusní značky, jako například Rolls-Royce se svým modelem Cullinan nebo Lamborghini s Urusem

Už původní Bentayga trhala v prodeji rekordy, a tak není divu, že Bentley přichází s novými a vylepšenými modely.

Vlajkovou lodí rodinky SUV se letos stalo Bentayga Speed, které je podle Bentley nejrychlejším luxusním SUV na světě. Se šestilitrovým motorem W12 dosahuje rychlosti 306 km/h a z 0 na 100 km/h zrychlí za 3,9 sekundy. 

Bentayga Speed si dala za cíl zajistit řidičům komfort s maximálním pocitem kontroly i během rychlé jízdy v těch nejobtížnějších podmínkách. 

3. Bentayga Hybrid s plug-in motorizací

Bentley umí jezdit na elektřinu už od roku 2018. Letos však omladilo svůj hybrid o plug-in hybridní motorizaci, díky které lze vůz dobíjet i z externího elektrického zdroje. 

Vlastnosti vozu s třílitrovým motorem V6 a výkonem 449 koní zůstávají stejné jako u předešlých verzí:

  • maximální rychlost 254 km/h,

  • zrychlení z 0 na 100 km/h za 5,5 sekundy,

  • kombinovaný dojezd 693 km. 

Bentayga Hybrid se vyrábí v uhlíkově neutrální továrně, což značku posouvá zase o krok blíž k udržitelné budoucnosti

Bentley se snaží vyjít vstříc jak milovníkům rychlých a sportovních aut, tak příznivcům klidné a bezpečné jízdy. Zdánlivě neslučitelné vlastnosti, jako je rychlost a bezpečnost, se tak značce daří kombinovat v jeden velký masterpiece. Proto si z nabídky vozů Bentley vybere každý. 

Zdroj Foto: bentleymedia.com

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy