Na výstavě Země živitelka představí Karlovarský kraj to nejlepší z regionu

Doupovské uzeniny, čaje značky Nebe v hubě, pivo z ostrovského Rudohoru a mnoho dalšího nabídne Karlovarský kraj návštěvníkům 47. ročníku Mezinárodního agrosalónu Země živitelka. Tradiční akce se koná ve dnech 26. – 31. srpna 2021 na výstavišti v Českých Budějovicích.

dezinfekce

Karlovarský kraj se výstavy v letošním roce zúčastní již potřetí.

„O prezentaci regionálních výrobků z Karlovarského kraje je vždycky obrovský zájem, což nás moc těší. Letos budou na stánku o 52 metrech čtverečních opět výrobky našich producentů, kteří jsou držiteli různých značek kvality. Navíc stejně jako v minulosti nebude chybět Ekocentrum Kozodoj, které zajišťuje dílničky pro děti,“ uvedl uvolněný krajský zastupitel Karel Jakobec.

Návštěvníci najdou na stánku úspěšné účastníky letošního ročníku soutěže Dobrota Karlovarského kraje, jako jsou například medy od Včelařství M + M, oplatky z Karlovarské pekárny s.r.o., sýry a mléčné výrobky od Marie Květoňové z minimlékárny U sedláků nebo rodinné biofarmy Belina Nežichov. Ke koupi ale budou i další výrobky, například hořčice a marmelády z opatství Nový Dvůr a svíčky z včelího vosku od Marka Kříže. Dále se představí Střední lesnická škola Žlutice, Regionální agrární komora kraje Karlovy Vary, Jan Becher Karlovarská Becherovka, a.s. 

Při posledním ročníku výstavy zavítalo na tuto akci cca 123 tisíc návštěvníků. Agrosalón nabízí přes 21 tisíc metrů čtverečních výstavních ploch, kde se představuje obvykle více než 500 vystavovatelů z České republiky i zahraničí. 

Akce se koná za dodržení všech platných protikoronavirových opatření. 


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 24.08.2021 17:30




0 +
 

Hlavní zprávy