Mirákl na Dance Life Expo v Brně

Tanečníci skupiny Mirákl se o víkendu zúčastnili největší přehlídky tance a sportu, která se konala na Výstavišti Expo v Brně. Mirákl zde představil své nejúspěšnější choreografie na hlavní stage festivalu, a to v programu tanečních hvězd jako je například Balet Národního divadla v Praze, v Brně, tanečních konzervatoří a souborů.

dezinfekce

„Zajímá nás zpětná vazba diváků na naše vystoupení, a ta byla obdivuhodná, na festival jich zavítalo přes 50 tisíc a tančit pro takové publikum je opravdový zážitek,“ řekla vedoucí souboru Andrea Burešová.

Tanečníci Miráklu pak nemohli chybět ani už při pravidelném flashmobu na tomto festivale, kdy společně s ambasadory Ondrou Sokolem, Andreou Verešovou a Romanem Šebrlem překonali rekord v počtu tanečníků choreografie.

Jako jednu z cen za nejlepší choreografii letošního roku pak juniorská část skupiny získala možnost lekcí na všech tanečních workshopech festivalu, a tak dívky nabíraly další taneční dovednosti od lektorů skrz všechny taneční disciplíny. Nyní již čeká Mirákl závěrečná příprava na Mistrovství světa, kde budou na začátku prosince  reprezentovat Českou republiku s 20 nominovanými choreografiemi.


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 13.11.2018 17:00




0 +
 

Hlavní zprávy