Minigolf Březová zahajuje sezónu 2019

Minigolfové hřiště v Březové je součástí venkovního areálu Kulturního domu a Multifunkčního centra Březová. Zahájení letošního provozu Minigolfu Březová proběhne od pátku 17. května. Pro návštěvníky je připraveno celkem 14 drah - tzv. hobbygolfu. Hobbygolf je rekreačním provedením minigolfu, který je určen zejména menším obcím, hotelům, restauracím apod.

dezinfekce

Jedná se o zmenšenou variantu miniaturgolfu, kdy jsou dráhy cca o 20% menší a hřiště jako takové nepodléhá povinnosti certifikace. Díky tomu se na drahách nachází i mnohé druhy překážek, které na jiných formách golfových drah nenajdete.

Minigolf v Březové se hraje na čtrnácti drahách s překážkami (jedno kolo). Celkem je jedna hra tvořena třemi koly. Po dohrání jednoho kola se hráč přesouvá opět na dráhu č. 1. atd., než všechny dráhy nenavštíví třikrát. Min. doba pro vpuštění na hřiště je jedna hodina hry.

Provozní doba hřiště
Červen-září
Pondělí - neděle – od 15:00 do 21:00 hod.

Hřiště je otevřeno za příznivého počasí.
Vstupné - 30 Kč / osoba / hod. (za každou další započatou půlhodinu + 15 Kč)
Rodinné vstupné - 2 dospělí a 2 děti do 18 let - 100 Kč / hod.

Ke vstupu do areálu slouží branka u hlavního vchodu do KD a u restaurace Kulturní dům, kde se také přímo nachází pokladna hřiště. Zde bude návštěvníkovi po zaplacení vstupného zapůjčena výbava (hůl, míček, hrací karta a tužka k zapisování výsledků), kterou hráč po skončení hry opět vrátí zde na pokladně.

Kontakt
Restaurace Kulturní dům - tel.: 725 826 042 (rezervace možné), odkaz viz zde.


Zdroj: Jana Gogová, Asistentka vedoucího KD a MFC Březová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy