Mini (stolní) trouby představují ideální řešení do malých bytů

Žijete v malém bytě, kde nemáte prostoru na rozdávání a musíte tzv. brát co je? Řešíte nedostatek místa v kuchyni, kam se snažíte vměstnat všechny potřebné spotřebiče, ale díky úspoře centimetrů se vám to jednoduše nedaří? Pokud chcete ušetřit co možná nejvíce drahocenného místa, vsaďte na mini trouby, které představují ideální řešení do malých bytů.

dezinfekce

Co jsou mini trouby?

Mini trouby (nebo také stolní trouby) představují šikovné řešení, se kterým hravě a plnohodnotně nahradíte klasickou volně stojící troubu. Možná je znáte pod pojmem mini stolní trouby a jejich největší výhodou jsou logicky velmi malé rozměry - v porovnání s klasickým spotřebičem pak může být řeč o úctyhodné úspoře místa, protože na rozdíl od klasické volně stojící trouby si mini trouby pro sebe nenárokují místo na podlaze a lze je proto postavit třeba na pracovní desku kuchyňské linky.

Jaké mají funkce a co všechno dokážou?

Ať už žijete ve velmi malém bytě nebo jste třeba student, který hledá ideální řešení pro přípravu jídla na kolej, jsou stolní trouby přesně tím, co hledáte. Mini trouby se mohou pyšnit celou řadou šikovných funkcí, kdy mezi ty úplně nejzákladnější můžeme zařadit například pečení horkým vzduchem, ohřev dolní části či kombinace ohřevu, dále pak třeba gril nebo časovač. Jednotlivé modely se mezi sebou hodně liší, kdy dochází k jednoduchému měřítku: čím více toho mini trouba umí, tím vyšší je její pořizovací cena.

Mini trouby dokážou nahradit klasické trouby. Můžete si v nich připravit pečené kuře, něco dobrého si ugrilovat nebo si pochutnat na zelenině. Některé mini trouby si hravě poradí třeba i s pečením koláčů nebo pečením vánočního cukroví. Zde záleží na tom, kolik se rozhodnete do mini stolní trouby investovat a co všechno od ní budete očekávat.

Mini trouba s vařičem

Pokud pro sebe žádáte pomocníka, se kterým si jídlo nejen upečete, ale který vám zároveň umožní si něco dobrého i uvařit, pak jednoznačně vybírejte mezi mini troubami, jejichž součástí je i plotýnkový vařič. Dobrou zprávou je, že plotýnky a troubu lze využívat současně, takže se nemusíte bát, že by si stolní trouby neporadily s přípravou plnohodnotného nedělního oběda včetně polévky, hlavního jídla a dezertu, který nesmí chybět.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 26.05.2020 08:57



0 +
 

Hlavní zprávy