Města z regionu bodovala ve finále soutěže Zlatý erb

Na mezinárodní konferenci ISSS, která se konala v Hradci Králové 1. dubna, byly slavnostně vyhlášeny výsledky populární soutěže o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí. V silné konkurenci zazářily Karlovy Vary. Pozadu nezůstal ani Cheb, jenž si odnesl hned dvě ocenění.

dezinfekce

Zvláštní cenu ministryně pro místní rozvoj za nejlepší turistickou prezentaci v kategorii města a obce získaly Karlovy Vary. V kategorii turistické atraktivity pak zabodoval chebský hrad, který obsadil skvělé druhé místo. Samotné město Cheb se neztratilo ani v kategorii Smart City a nejlepší elektronická služba, kde jeho mapa sociální pomoci obsadila bronzovou příčku.

Soutěž pořádá spolek Český zavináč pod záštitou Ministerstva pro místní rozvoj ČR, Ministerstva vnitra ČR, Asociace krajů ČR a Svazu měst a obcí ČR. Její smysl nespočívá jen ve srovnávání webů měst a obcí, ale také v tom, že jejich provozovatelům poskytuje užitečné informace pro jejich další zlepšování. Do soutěže se letos zapojilo na 435 webových stránek a projektů včetně elektronických služeb a turistických prezentací.

Více podrobností najdete na internetových stránkách Zlatého erbu - zde.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 03.04.2019 18:00




0 +
 

Hlavní zprávy