Mariánské Lázně: PechaKucha Night opět potěší milovníky umění a nejenom je

V sobotu 16. prosince se v Clubu na Rampě v Mariánských Lázních uskuteční v pořadí již patnáctý večer prezentací PechaKucha Night.

dezinfekce

Jedná se o ojedinělou akci svého druhu v kraji, během které na jednom místě vystoupí umělci, architekti a další kreativci. Začátek je ve 20:20 hodin. 

Šest minut a čtyřicet sekund. Tak dlouho trvá jedna prezentace na večeru zvaném PechaKucha. Projekt původně vymysleli a uvedli v život v roce 2003 zakladatelé tokijského architektonického studia Klein Dytham Architecture Astrid Kleinová a Mark Dytham. V Mariánských Lázních se poprvé objevil na jaře roku 2014 a od té doby se stal nedílnou součástí místního kulturního života. Akci, která vytváří jedinečný prostor pro výměnu zkušeností, novinek v oboru a komunikaci s veřejností, pravidelně pořádá spolek Švihák.

Organizátoři se tentokrát rozhodli dát prostor mariánskolázeňským projektům, respektive jejich autorům, kteří nesedí doma se založenýma rukama a snaží se život ve městě a jeho okolí obohatit. Během večera uvidíte více než deset vystupujících různých profesí a zálib. Po skončení oficiální části navíc začíná velmi oblíbená afterparty, které se účastní nejenom prezentující, ale i pořadatelé.

Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy