Mariánské Lázně: O víkendu se ve městě koná Food festival

Návštěvníci a obyvatelé Mariánských Lázní si užijí gastronomií nabité dva víkendové dny (25.–26. 9.) na tradičním lázeňském Food festivalu. Letos se počet stánků bude pohybovat mezi 30–40. Milovníci mezinárodních kuchyní budou moci ochutnat např. vietnamskou, mexickou a tuniskou kuchyni, nebo americkou BBQ a řadu dalších.

dezinfekce

Na festivalu se budou mimo jiné prezentovat potraviny Karlovarského kraje – ty nejlepší a nejkvalitnější regionální potraviny oceněné v rámci každoroční soutěže. 

„Letos je příprava o poznání složitější než v minulých letech. Kvůli covidovým opatřením musela většina prodejců přehodnotit své podnikání, někteří si založili vlastní restaurace nebo jiné pevné podniky a přestali jezdit na akce, někteří se nechali zaměstnat jinde a nemají na akce tolik času. Obecně je tedy oslovování kvalitních prodejců složitější a koordinace akce náročnější. Nicméně věřím, že i tak vše klapne. Pokud vyjde počasí, určitě bude na kolonádě hodně živo, jako tomu bylo v minulých ročnících,“ uvedla organizátorka festivalu Andrea Sasková.

Festival budou provázet i kulturní vystoupení kapel Pozor Zlý Jazz, Junior Dixieland, Chuť, Monna, The Beautifuls či Zatrub band.

Pro děti bude připraven program v prostorách Arniky v rámci Dní zdraví. Budou si tu moci vyzkoušet hlavně všechny možné sporty a seznámit se se sportovními možnostmi a kluby v Mariánských Lázních a okolí.


Zdroj: KIS Mariánské Lázně

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy