Mariánské Lázně: Noc boje bude mít 9. ročník (TV Západ)

Galavečer na ledě může vypadat všelijak. A také si pod tímto pojmem lze představit leccos. Zimní stadion v Mariánských Lázních zažije brzy již devátý ročník Noci boje právě s tímto podtitulem. Utkají se zde fighteři v bojových uměních.

dezinfekce

„Noc boje se uskuteční již po deváté - někdy od roku 2006 je to devátá akce, někde byly nějaké pauzy. Akce se koná 13.10.2018 na zimním stadionu v Mariánských Lázních. Program se víceméně nemění, tam už je nějaký standard. Připravujeme 11 zápasů v thajském boxu, MMA a v K-1, kde máme jeden zápas žen s tím, že je mezinárodní. Přijede soupeřka ze Slovenska a bude bojovat s pražskou bojovnicí,“ uvedl pořadatel akce Jaroslav Švehla.

Zatímco pro diváky doporučují pořadatelé vzít si na akci teplé oblečení, bojovníkům bude v ringu horko. Zápasy slibují velkou podívanou.

„Za taková ty největší jména, myslím si, že Láďa Kryštůfek z pražského Lanna gymu, který bude bojovat s naším Danielem Drápkem a pokud si zápasníci sednou, tak, jak říkáme v naší hantýrce - „bude to parádní štípaná.“ Dále zde bude holka z Bratislavy, pak Aneta Chmelová z pražského TKBC – to je docela výborná soupeřka, bojovnice, zápasí na každém ročníku Noci boje. Poté budou další naši – Pavel Kuncl, zápasník, všichni z Ravány, kluci z Tachova, kluci z Aše, tam je Marek Porubský – to je výborný fighter. Uvidíme, co předvedou. Myslím si, že co se týče „startovky,“ tak je obsazena perfektně. Přijedou kluci z Chomutova od Jirky Žáka, to je sedminásobný mistr světa,“ přiblížil některé účastníky Švehla.

I místní borci se chystají na vrchol zdejší sezony.

„Tím, že ti naši kluci jsou rozházený pracovně po půlce republiky, tak se každý připravuje individuálně plus samozřejmě tréninky u nás. Myslím si, že jsou připraveni perfektně. Někteří trénují s boxerama, s kickboxerama a s thaiboxerama, prostě se snaží, nestojí a trénují. Když samozřejmě přijedou sem, tak se na ně zaměřím a dostanou pořádný nářez,“ zdůraznil v nadsázce Švehla, který je zároveň zkušeným trenérem.

Večer bude trvat několik hodin a vstupenky jsou již v prodeji v síti Ticketportal.

„Postavili jsme nové stránky Noc boje. Adresa je nocboje.ravanagym.com. Zde je kompletní „startovka,“ jsou tam fotky zápasníků, kam patří, do jakého gymu, atd. Jeden z největších partnerů je město Mariánské Lázně. Bez nich bychom to nedali. Každopádně jsou další partneři, nebudu jmenovat, ale musím poděkovat, protože bez nich by se akce neuskutečnila,“ dodal Švehla.

Pořadatelé zároveň upozorňují na několik důležitých informací. Parkovací místa u zimního stadionu jsou vyhrazena pouze pro jednotky Integrovaného záchranného systému, pro sponzory a zaměstnance stadiónu. Návštěvníci mohou parkovat u Kauflandu. Majitelé vstupenek zakoupených přes ticketportal.cz musí projít horní vchod stadiónu, kde bude čtečka kódů. Ihned po akci bude následovat Afterparty v D-club Dyleň Mariánské Lázně.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy