Mariánské Lázně: Napadl 60letou ženu. Na jejího zastánce vzal motorovou pilu

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání osmadvacetiletého muže z Mariánských Lázní, kterého obvinili ze spáchání zločinu krádeže a přečinů nebezpečného vyhrožování a omezování osobní svobody. Obviněný měl v úterý 26. ledna letošního roku v odpoledních hodinách napadnout v domě v Mariánských Lázních, ve kterém se zdržují lidé bez domova, vulgárně urážet šedesátiletou ženu. Po chvíli jí měl fyzicky napadnout.

dezinfekce

Ženy se měl zastat přítomný devětačtyřicetiletý muž, kterého měl obviněný okamžitě také fyzicky napadnout. Několikrát ho měl udeřit do oblasti hlavy a ve svém útoku měl pokračovat i poté, co muž upadl na zem. Následně měl vzít v místnosti odloženou motorovou pilu, tou oběma vyhrožovat a zamezovat jim, aby z místnosti odešli. Po chvíli měl muž svého jednání zanechat a s motorovou pilou z domu odejít. Odcizením motorové pily měl způsobit škodu přibližně tisíc korun.

Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby.

Nyní mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na osm let.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 23.02.2021 16:00




0 +
 

Hlavní zprávy