Mariánské Lázně: Na osmý ročník Noci boje můžete získat VIP vstupenky (TV Západ)

Již osmý ročník Noci boje v Mariánských lázních letos proběhne v sobotu 14. října. Na atraktivní zápasy ve stylu MMA, K-1 a thaiboxu můžete získat volné vstupenky, dvě dokonce VIP.

dezinfekce

„Akce Noc boje, která se koná v Mariánských Lázních, je osmý ročník. Děláme to asi v rozsahu 10 let. V současné době se už ta akce přesunula úplně do jiných dimenzí, než byla v začátcích. Myslím si, že rok od roku je ta akce lepší a lepší. Letos jsme se zaměřili stejně jako loni na zápasy profesionálů včetně tří zápasů žen. Mezi nimi bude i jedna naše domácí favoritka - Adéla Stonawská. Dále potom špičkoví zápasníci z regionu a hlavním lákadlem je čtyřnásobný mistr republiky, druhý na mistrovství Evropy a třetí na mistrovství světa v pravidlech K1 – Lukáš Šimek z Plzně, který pojede zápas večera,“ popsal pořadatel akce Jaroslav Švehla.

Trojici domácích borců doplní Jakub Ježek a Pavel Kuncl. Kvůli nabité startovní listině letos pořadatelé vypustili doplňkový program.

„Vzhledem k tomu, že jsme na letošní ročník připravili 12 zápasů v pravidlech K1, Thaiboxu a v pravidlech MMA, tak ten program už je docela dlouhý, takže jsme letos vynechali absolutně jakékoliv vystoupení a pauzy. Maximálně uděláme pět minut pauzu, aby si lidé mohli dojít na toaletu. Jinak chceme program udělat celý v kuse, ať se tam dlouho nezdržujeme,“ potvrdil pořadatel.

Čtyřhodinový program podpořilo město Mariánské Lázně. Veškeré informace najdete na stránkách www.ravanagym.com nebo jako Událost na Facebooku. Celkem 4 vstupenky, z toho dvě VIP můžete získat v soutěži, která běží na našich stránkách. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy