Mariánské Lázně: Na konci června se ve městě uskuteční karneval

Dne 26. a 27.6.2021 se vždy od 11.00 do 20.00 hodin bude konat Lázeňský karneval na ulici. Karneval začne v sobotu ve 13.00 průvodem karnevalových masek místních obyvatel a přátel Mariánských Lázní za doprovodu Dechového orchestru mladých a mažoretek. Průvod začne u Hotelové školy a dojde až na kolonádu k pavilonu Karolínina pramene.

dezinfekce

Ve 14:30 hod. čeká návštěvníky koncert ZSO společně s žáky hudební školy Aš pod Hlavní kolonádou. Na pódiu u Karolínina pramene budou mít milovníci karnevalu možnost zhlédnout produkci pouličního divadýlka a koncert seskupení Blue Caravan k tanci i poslechu s přestávkami od 12.00 do 20.00 hod.

V neděli bude také připraven zajímavý program u Karolínina pramene. Ve 12:00 hod. se bude konat koncert Junior Dixielandu z Mariánských Lázní, ve 14:00 hod. nastoupí Alison/celtic&irish rock z Kraslic a v 17:00 hod. Stan and Tony revival.

Zakončení slavnosti bude v 20.00 hod.

Milovníky jídla jistě nezklame bohatý gastronomický program, děti si užijí jarmark a kolotoč po celý víkend od 11:00 do 20:00 hod. Vítáni budou po celou dobu konání slavnosti malí i velcí obyvatelé a přátelé Mariánských Lázní v karnevalových kostýmech.

Organizátorkou Lázeňského karnevalu je paní Eva Koreisová, která v minulém roce pořádala úspěšný masopust. 


Zdroj: KIS Mariánské Lázně

Poznámka redakce: pokud jste fanoušek piva, doporučujeme vám navštívit unikátní pivní hotel v Nepomuku. Vyzkoušejte pivní lázně podporující imunitu.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy