Mariánské Lázně: Město získalo další cenu v soutěži Zlatý erb 2018

Po výhře v krajském kole soutěže Zlatý erb za nejlepší elektronickou službu dostali pracovníci infocentra další odměnu ve formě ocenění v celostátním kole.

dezinfekce

Na slavnostním vyhlášení v Hradci Králové dne 9. dubna 2018 získalo město 2. místo v kategorii Zvláštní cena ministryně pro místní rozvoj za nejlepší turistickou prezentaci na webových stránkách v kategorii měst a obcí. Pracovníci infocentra spravují oficiální turistický portál města od roku 2012 a toto je již druhá cena, kterou za tuto záslužnou práci získali. Webové stránky www.marianskelazne.cz prošly během posledních dvou let rozsáhlým redesignem a obsahují řadu funkcí, jako je katalog firem, ubytovací rezervační systém, odběr turistického newsletteru, možnost inzerce, informace o počasí, tipy na výlety, soubory ke stažení včetně statistik návštěvnosti a další. K webovým stránkám patří také mobilní aplikace pro systémy Android, která je ke stažení na stránkách Google Play.

Soutěž Zlatý erb je pořádaná spolkem Český zavináč již 20 let. Soutěží se ve třech kategoriích – nejlepší webové stránky města, nejlepší webové stránky obce a nejlepší elektronická služba a projekty Smart city. Soutěž je dvoustupňová – nejprve probíhají krajská kola a následuje kolo celostátní. V celostátním kole je soutěž rozšířena o kategorii Zvláštní cena ministryně pro místní rozvoj za nejlepší turistickou prezentaci na webových stránkách. Oceňovány jsou města a obce, regiony a turistické atraktivity.

O krajském kole soutěže Zlatý erb jsme informovali zde.


Zdroj: město Mariánské Lázně


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy