Mariánské Lázně: Bodným zraněním skončila hádka dvou cizinců

V neděli dne 19. ledna 2020 došlo ve večerních hodinách v Mariánských Lázních k zvlášť závažnému zločinu těžkého ublížení na zdraví. Dva cizinci ve věku 25 a 39 let, kteří obývali společný byt na místní ubytovně, zde měli nejprve slovní rozepři týkající se kouření v bytě.

dezinfekce

Tato slovní potyčka však vystupňovala ve fyzické napadení. Muži se navzájem několikrát udeřili pěstí do různých částí těla. Při potyčce měl 39letý muž vzít ze stolu zřejmě kuchyňský nůž, kterým způsobil 25letému muži několik bodných a řezných ran. Mladší muž poté z bytu utekl pryč a vyhledal lékařskou pomoc. S vážným zraněním nakonec skončil hospitalizován v nemocnici v Plzni. I druhý muž musel s vážným zraněním vyhledat lékařské ošetření v nemocnici v Karlových Varech.

Chebští kriminalisté z druhého oddělení obecné kriminality zahájili trestní stíhání obou mužů ve věku 25 a 39 let, které obvinil ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví. Vyšetřovatel podal státnímu zástupci na 39letého muže podnět k vydání návrhu na jeho vzetí do vazby. Během středečního dne, tedy 22. ledna 2020 skončil ve vazební věznici. I na 25letého cizince podá během dnešního dne chebský vyšetřovatel státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na jeho vzetí do vazby.

V případě prokázání viny jim tak oběma hrozí trest odnětí svobody na tři léta až deset let.

por. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy